الاستاذ سات

الاستاذ سات (http://www.ostazsat.net/index.php)
-   كيوماكس 999 جوكر ( vhd2 ) (http://www.ostazsat.net/forumdisplay.php?f=283)
-   -   مشكل في جهاز qmax mst-999 vhd2 (http://www.ostazsat.net/showthread.php?t=171996)

3arabi_m 22-12-2015 09:48 PM

مشكل في جهاز qmax mst-999 vhd2
 
السلام عليكم إخواني الكرام لقد أتعبني هدا الجهاز وقد جربت عليه جميع الحلول لكن بدون جدوى لايظهر شئ لا على شاشة التلفاز ولا على شاشة الجهاز:mad::mad::mad::mad::mad:

mostafa_eg 22-12-2015 09:52 PM

رد: مشكل في جهاز qmax mst-999 vhd2
 
سوف الباور لو الباور سليم نزل سوفت

3arabi_m 22-12-2015 10:05 PM

رد: مشكل في جهاز qmax mst-999 vhd2
 
لم أفهم أخي

mostafa_eg 22-12-2015 10:10 PM

رد: مشكل في جهاز qmax mst-999 vhd2
 
سوف مخارج الباور سغاله تمام ولو الباور فيه مسكله قيس الفولتيات

3arabi_m 22-12-2015 10:12 PM

رد: مشكل في جهاز qmax mst-999 vhd2
 
أخي اللمبة الحمراء شغالة لوحدها

mostafa_eg 22-12-2015 10:24 PM

رد: مشكل في جهاز qmax mst-999 vhd2
 
اللمبه الحمراء ياما الباور ياما سوفت بس فانت لازم تتاكد من الباور الاول وبعد التاكيد من الباور سليم تنزل سوفت

3arabi_m 22-12-2015 10:29 PM

رد: مشكل في جهاز qmax mst-999 vhd2
 
شكرا أخي على اهتمامك سوف أعمل بنصيحتك

mostafa_eg 22-12-2015 10:36 PM

رد: مشكل في جهاز qmax mst-999 vhd2
 
تحت امرك يا اخي الحكايه مس صعبه سهله جداا

3arabi_m 22-12-2015 10:44 PM

رد: مشكل في جهاز qmax mst-999 vhd2
 
سهلة على المحترفين مثلك أما المبتدئين مثلي فلا

cvcv00034 07-12-2017 04:29 PM

مشاركة: مشكل في جهاز qmax mst-999 vhd2
 
goooooooooooooooooooood


الساعة الآن 12:02 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
دعم Sitemap Arabic By