المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : اغيثونى


hh0777
10-07-2009, 09:03 PM
انا عندى الهليوتك 2200 كل ما اديلو السوفت يخد بس يقعد يكرر علطول لوحدو يعنى يخلص عد يعد تانى وهكذا وان طفيتو اخر العد او فى نص العد يكتب بوت رجاء الافاده بسرعه

حماده الابيض
10-07-2009, 10:10 PM
انا عندى الهليوتك 2200 كل ما اديلو السوفت يخد بس يقعد يكرر علطول لوحدو يعنى يخلص عد يعد تانى وهكذا وان طفيتو اخر العد او فى نص العد يكتب بوت رجاء الافاده بسرعه

جهازك هليوتك الجديد
2200 eh
حمل هذا السوفت

http://www.ostazsat.net/attachment.php?attachmentid=35242&d=1243379456 (http://www.ostazsat.net/attachment.php?attachmentid=35242&d=1243379456)

hh0777
10-07-2009, 10:43 PM
شكرااا على مجهودك لا يعمل العطل زى ماهو اعمل اية

حماده الابيض
10-07-2009, 11:05 PM
شكرااا على مجهودك لا يعمل العطل زى ماهو اعمل اية

اذا كان مكتوب على الجهاز ch فهذا الجديد

وهذا سوفت الهليوتك 2200 القديم

http://www.ostazsat.net/attachment.php?attachmentid=30225&d=1220629461 (http://www.ostazsat.net/attachment.php?attachmentid=30225&d=1220629461)

hh0777
11-07-2009, 09:24 PM
لاماكتوب علية eh

حماده الابيض
11-07-2009, 10:00 PM
لاماكتوب علية eh

المشكلة كلها فى السوفت حاول تبحث عن سوفت اصلى ويمكنك تحميل هذا السوفت من هنا


http://www.ostazsat.net/showthread.php?t=44407&highlight=2200 (http://www.ostazsat.net/showthread.php?t=44407&highlight=2200)

hh0777
13-07-2009, 03:58 PM
انا تعبتك معايا قوى مش راضى يسمع الكلام شكرااااااااااااا

رمسيس الثانى
31-07-2009, 11:56 PM
أخى الفاضل
الوضع كما هو والجهاز يقوم بالتحميل مرة اخرى من تلقاء نفسة
ويكتب بوت
فما الحل
الرجاء المتابعة
هليوتك 2200 الجديد ابو علامة

رمسيس الثانى
31-07-2009, 11:59 PM
الجهاز كنت حملت لة اخر سوفت وكان يعمل بصورة طبيعية
وحملت لة ملف قنوات فحدثت المشكلة وهى التحميل المستمر
وعندما الغى التحميل عندما يكتمل يكتب بوت